Δευτέρα, Μαΐου 28, 2007

Έτσι για να ξεκολλήσει



Πολλά συμβαίνουν γύρω μας ,αγαπητέ αναγνώστη και δύσκολα τα προσαρμόζει κανείς στην καθημερινότητα του .Η δυνάμεις μας δοκιμάζονται ,αλλά αφού σ έχω απέναντι μου σημαίνει ότι καλά μας πάει μέχρι τώρα!
Καμιά φορά, μου περνάει απ το μυαλό ότι γερνάω (και συ μαζί μου).
Το πρόβλημα είναι νομίζω ο φόβος του θανάτου, τα άλλα προσαρμόζονται (σ αυτήν την μετά VIAGRA εποχή .Ο τρόμος γι αυτό που θα έρθει ,μας κάνει να ξεχνάμε τις χαρές της στιγμής ,όμως κατά βάθος η ηλικία είναι αυτή που δίνει την εμπειρία για να νιώσεις συνειδητά περισσότερο ζωντανός και να βιώσεις σε όλο της το εύρος την παλέτα των συναισθημάτων .
Δεν βρίσκω να υπάρχει τίποτα άλλο πιο σημαντικό για να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη μας ,από την αγάπη . Δηλαδή αυτήν την αρχέγονη ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε την καρδιά μας για να νιώσουμε τους ανθρώπους γύρω μας . Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε επαναστάτης ούτε σοφός για να φανερώσεις το μεγαλείο της ψυχής σου, αρκεί να είσαι συνδεδεμένος με την καρδιά σου και να επικοινωνείς μ αυτήν χωρίς παρεμβολές , θέλει δεν θέλει αυτό θα βγει!

*******
Ένα θετικό μήνυμα για να ξεκολλήσω από τον λήθαργο ,αν ενοχλήθηκες από το δεύτερο πρόσωπο μην κολλάς να ξέρεις ότι πιο πολύ σε μένα τα λέω, άλλωστε δικό μου είναι το blog.

1 σχόλιο:

fysikible είπε...

r u talkin' to me?